24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Chili Breaking News

Megatkeun berita ti Chili - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Chili mangrupikeun nagara panjang sareng sempit anu manjang sapanjang ujung kulon Amérika Kidul, kalayan langkung ti 6,000km garis pantai Samudera Pasipik. Santiago, ibukota na, linggih di lebak anu dikurilingan gunung Andes sareng Chili Coast Range. Plaza de Armas anu dijejeran korma di kota ngandung katedral neoklasik sareng Museum Sejarah Nasional. Parque Metropolitano masif nawiskeun kolam renang, kebon botani sareng kebon binatang.