24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)

Kategori - Berita Ngabobol Komoro

Megatkeun berita ti Komoro - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & wisata komoro pikeun tamu. The Comoros mangrupikeun kapulauan vulkanik di pasisian wétan Afrika, di perairan Samudra Hindia anu haneut di Mozambik Channel. Pulo panggedéna nagara bangsa, Grande Comore (Ngazidja) disada ku pantai sareng lava lami ti gunung aktip. Gunung seuneuan Karthala. Di sakuliling palabuan sareng madinah di ibukota, Moroni, aya panto ukiran sareng mesjid warnaan bodas, Ancienne Mosquée du Vendredi, ngingetan warisan Arab kapuloan.