24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Berita Ngabobol Komoro

Megatkeun berita ti Komoro - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & wisata komoro pikeun tamu. The Comoros mangrupikeun kapulauan vulkanik di pasisian wétan Afrika, di perairan Samudra Hindia anu haneut di Mozambik Channel. Pulo panggedéna nagara bangsa, Grande Comore (Ngazidja) disada ku pantai sareng lava lami ti gunung aktip. Gunung seuneuan Karthala. Di sakuliling palabuan sareng madinah di ibukota, Moroni, aya panto ukiran sareng mesjid warnaan bodas, Ancienne Mosquée du Vendredi, ngingetan warisan Arab kapuloan.