24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Costa Rica Breaking News

Megatkeun berita ti Kosta Rika - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Costa Rica nyaéta nagara Amérika Tengah anu terjal, hutan hujan di basisir di Karibia sareng Pasifik. Sanaos ibukota na, San Jose, mangrupikeun tempat pikeun lembaga budaya sapertos Pra-Columbian Gold Museum, Kosta Rika dipikanyaho ku pantai, gunung seuneu, sareng biodiversitas. Kasaruan saparapat ti wewengkonna diwangun ku leuweung lindung, ngiringan sato liar kaasup monyét lancah sareng manuk quetzal.