24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Cote d'Ivoire Breaking News

Ngabobol berita ti Cote d'Ivoire - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Côte d'Ivoire mangrupikeun nagara Afrika Kulon kalayan Resort pantai, leuweung hujan sareng warisan Perancis-kolonial. Abidjan, di basisir Atlantik, mangrupikeun pusat kota utama nagara éta. Landmark modéren na sapertos zigguratlike, beton La Pyramide sareng St Paul's Cathedral, struktur swooping ditempelkeun ka palang masif. Kalér ti distrik bisnis pusat, Taman Nasional Banco mangrupikeun kawasan leuweung hujan sareng jalur hiking.