24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Kroasia Breaking News

Megatkeun berita ti Kroasia - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Kroasia, sacara resmi Républik Kroasia, mangrupikeun nagara di parapatan Éropa Tengah sareng Tenggara, di Laut Adriatik. Éta wawatesan sareng Slovenia di belah kalér-kalér, Hungaria di belah wétan-kalér, Serbia di wétan, Bosnia sareng Herzegovina, sareng Montenegro di beulah kidul-wétan, ngabagi wates laut sareng Italia.