24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Katégori - DR Congo Breaking News

Megatkeun berita ti DR Kongo - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Républik Démokratik Kongo, ogé katelah DR Kongo, DRC, DROC, Kongo-Kinshasa, atanapi ngan saukur Kongo, mangrupikeun nagara anu aya di Afrika Tengah. Éta baheulana disebut Zaire. Éta, dumasar daérah, nagara panggedéna di sub-Sahara Afrika, anu panggedéna kadua di sadayana Afrika, sareng anu ka-11 pangageungna di dunya.