24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Él Salvador Breaking News

Megatkeun berita ti El Salvador - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Wisata El Salvador & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Él Salvador, sacara resmi Républik Él Salvador, mangrupikeun nagara anu pangleutikna sareng pangpadetna di Amérika Tengah. Wates ieu di beulah wétan-kalér-wétan ku Honduras, di belah kulon kalér ku Guatemala, sareng di belah kidul ku Samudera Pasipik. Ibukota El Salvador sareng kota panggedéna nyaéta San Salvador.