24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Étiopia Ngabobol Warta

Ngabobol berita ti Étiopia - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Étiopia, di Tanduk Afrika, mangrupikeun nagara anu tangguh sareng landlock dibelah ku Great Rift Valley. Kalayan papanggihan arkéologis langkung ti 3 juta taun, éta mangrupikeun tempat budaya kuno. Diantara situs penting na nyaéta Lalibela kalayan gereja-gereja Kristen na anu dipotong batu ti abad ka-12 – 13. Aksum mangrupikeun reruntuhan kota kuno kalayan obelisk, makam, istana sareng garéja Our Lady Mary ti Sion.