24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Fiji Breaking News

Megatkeun berita ti Fiji - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Fiji Travel & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Fiji, nagara di Pasipik Kidul, mangrupikeun nusantara langkung ti 300 pulau. Éta kasohor bentang anu kasar, pantai anu dijejeran korma sareng terumbu karang kalayan laguna anu jelas. Pulo utama na, Viti Levu sareng Vanua Levu, ngandung kalolobaan penduduk. Viti Levu mangrupikeun tempat ibukota, Suva, kota palabuan anu ngagaduhan arsitektur kolonial Inggris. Museum Fiji, di jaman Thurston Gardens di jaman Victoria, gaduh paméran etnografi.