24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Berita Polinesia Prancis Ngabobol

Megatkeun berita ti Polinésia Perancis - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Polinésia Perancis, koléktivitas luar nagari Perancis, ngandung langkung ti 100 pulau di Pasipik Kidul, manjang langkung ti 2,000km. Dibagi kana nusantara Austral, Gambier, Marquesas, Society sareng Tuamotu, aranjeunna dipikaterang ku laguna berbatuan sareng hotél bungalow diluar cai. Fitur pulau kalebet pantai bodas sareng pasir hideung, gunung, backcountry kasar sareng curug anu luhur.