24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Gabon Breaking News

Breaking news from Gabon – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Gabon, nagara sapanjang basisir Atlantik di Afrika Tengah, ngagaduhan daérah penting tina taman lindung. Rupa-rupa daérah basisir leuweung Taman Nasional Loango anu kawéntar nyumponan rupa-rupa satwa, ti gorila sareng hippos dugi ka paus. Taman Nasional Lopé diwangun ku seueur leuweung hujan. Taman Nasional Akanda dipikaterang ku bakau sareng pantai pasang surutna.