24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Gambia Breaking News

Breaking news from Gambia – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Berita Wisata & Pariwisata Gambia pikeun nu datang. Gambia mangrupikeun nagara alit di Afrika Kulon, diwatesan ku Sénégal, kalayan basisir Atlantik sempit. Éta dipikaterang ku ékosistem anu beragam di sakitar Walungan Gambia tengah. Margasatwa anu loba di Taman Nasional Kiang West na Bao Bolong Wetland Reserve kalebet monyét, macan tutul, kuda nil, hyena sareng manuk langka. Ibukota, Banjul, sareng Serrekunda caket dieu nawiskeun aksés ka pantai.