24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Georgia Breaking News

Megatkeun berita ti Georgia - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Georgia Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Géorgia, nagara di simpang Éropa sareng Asia, mangrupikeun républik Soviét anu tempatna di kampung-gunung Kaukasus Gunung sareng pantai Laut Hideung. Éta kasohor ku Vardzia, biara guha anu lega sumebar ti abad ka-12, sareng daérah ngembang anggur kuno Kakheti. Ibukota, Tbilisi, dipikaterang ku rupa-rupa arsitéktur sareng jalan-jalan batu gedé di kota lami na.