24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Guatemala Breaking News

Megatkeun berita ti Guatemala - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Guatemala Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Guatemala, nagara Amérika Tengah beulah kidul Méksiko, mangrupikeun tempat gunungapi, leuweung hujan sareng situs Maya kuno. Ibukota, Guatemala City, nampilkeun Istana Budaya Nasional anu megah sareng Museum Nasional Arkéologi sareng Étologi. Antigua, beulah kulon ibukota, ngandung gedong kolonial Spanyol anu dilestarikan. Danau Atitlán, kabentuk dina kawah vulkanik masif, dikurilingan ku kebon kopi sareng désa.