24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Guyana Breaking News

Megatkeun berita ti Guyana - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Guyana Travel & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Guyana, nagara di basisir Atlantik Kalér Amérika Kidul, didefinisikeun ku leuweung hujan anu padet. Diomongkeun ku basa Inggris, kalayan musik jangkrik sareng calypso, éta nyambung sacara budaya sareng daérah Karibia. Ibukota na, Georgetown, dipikaterang ku arsitéktur kolonial Inggris, kalebet jangkung, dicét-kayu Katedral Anglikan St. George. Jam gedé nandaan fasad Pasar Stabroek, sumber hasil lokal.