24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Hungaria Breaking News

Megatkeun berita ti Hongaria - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Wisata Hongaria & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Hungaria mangrupikeun nagara anu teu kaci di daratan di Éropa Tengah. Ibukotana, Budapest, dipisahkeun ku Walungan Danube. Cityscape na dipenuhan ku landmark arsitéktur ti Buda's Castle Hill abad pertengahan sareng gedong neoklasik hébat sapanjang Pest's Andrássy Avenue dugi ka Jambatan Ranté abad ka-19. Pangaruh Turki sareng Romawi kana budaya Hongaria kalebet popularitas spa mineral, kalebet di termal Danau Hévíz.