24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Islandia Ngalanggar Warta

Megatkeun berita ti Islandia - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Islandia Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Islandia, hiji nagara Pulo Nordik, dihartikeun ku lanskap dramatisna sareng gunung seuneuan, bumi panas, sumber cai panas sareng lapangan lava. Gletser masif dijagi di taman nasional Vatnajökull sareng Snæfellsjökull. Kaseueuran penduduk cicing di ibukota, Reykjavik, anu ngajalankeun kakuatan bumi sareng mangrupikeun musium Nasional sareng Saga, ngalacak sajarah Viking Islandia.