24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Iran Ngalanggar Warta

Megatkeun berita ti Iran - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Iran Wisata & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Iran, disebut ogé Persia, sareng sacara resmi Républik Islam Iran, mangrupikeun nagara di Asia Kulon. Kalayan 82 juta jiwa, Iran mangrupikeun nagara paling ka 18 pendudukna sadunya. Wewengkonna dugi ka 1,648,195 km², ngajantenkeun nagara kadua pangageungna di Wétan Tengah sareng ka-17 pangageungna di dunya.