24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Japan Breaking News

Breaking news from Japan – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Wisata Jepang & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Jepang mangrupikeun nagara pulau anu aya di Asia Wétan. Wates ieu dibatesan ku Laut Jepang di beulah kulon sareng Samudera Pasipik belah wétan, sareng bentang langkung ti 3,000 kilométer sapanjang basisir buana ti Laut Okhotsk di beulah kalér dugi ka Laut Cina Wétan sareng Laut Filipina di beulah kidul.