24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Yordania Megatkeun Warta

Megatkeun berita ti Yordania - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Yordania Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Yordania, hiji bangsa Arab di sisi wétan Walungan Yordan, dihartikeun ku monumen kuno, cagar alam sareng resort di sisi laut. Éta tempat pikeun situs arkéologis terkenal Petra, ibukota Nabatean anu sakitar 300 SM Set dina lebak sempit sareng makam, candi sareng tugu ukiran kana gawir batu pasir pink anu sakurilingna, Petra nampi jujulukna, "Kota Rose."

Airlines hal hiber Bahrain Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Siprus Ngabobol Warta Mesir Ngabobol Warta wawancara Investasi Iran Ngabobol Warta Berita Breaking Irak Yordania Ngabobol Warta Kuwait Breaking News Libanon Warta Ngalanggar wartos Oman Ngabobol Warta Berita Palanggaran Paléstina jelema Warta Breaking Qatar Ngawangun deui Saudi Arabia Ngabobol Warta Warta Suriah Ngabobol piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita Berita Yaman Ngabobol

Eksekutif Wétan Tengah: Anjog maskapai dina 2021

Wétan Tengah maénkeun peran penting dina penerbangan salami lami, tapi éta ngan ukur di ...