24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Berita Ngabobol Kazakhstan

Megatkeun berita ti Kazakhstan - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita Wisata & Pariwisata Kazakhstan pikeun anu datang. Kazakhstan, nagara Asia Tengah sareng urut républik Soviét, ngalegaan ti Laut Kaspia di beulah kulon dugi ka Pagunungan Altai di wates wétan na sareng Cina sareng Rusia. Kota metropolis na anu pangageungna, Almaty, mangrupikeun pusat perdagangan anu parantos lami sareng landmark na kaasup Katedral Ascension, garéja Ortodok Rusia jaman tsarist, sareng Museum Pusat Negeri Kazakhstan, méréskeun rébuan artefak Kazakh.