24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Kuwait Breaking News

Breaking news from Kuwait – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Kuwait Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Kuwait, sacara resmi Nagara Kuwait, mangrupikeun nagara di Asia Kulon. Lokasina di ujung kalér Arab Wétan di ujung Teluk Pérsia, éta dibagi wates sareng Irak sareng Saudi Arabia. Dugi ka 2016, Kuwait gaduh penduduk 4.5 juta jalma: 1.3 juta urang Kuwaitis sareng 3.2 juta urang asing.