24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Lesotho Breaking News

Megatkeun berita ti Lesotho - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Lesotho Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Lesotho, karajaan luhur anu luhurna, dikurilingan ku Afrika Kidul, dipeuntasan ku jaringan walungan sareng gunung sapertos puncak 3,482m-luhur Thabana Ntlenyana. Di dataran luhur Thaba Bosiu, caket ibukota Lesotho, Maseru, aya reruntuhan ti mimiti pamaréntahan abad ka-19 Raja Moshoeshoe I. Thaba Bosiu ngintip gunung Qiloane anu ikonik, simbol anu tetep pikeun bangsa Basotho bangsa.