24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Liechtenstein Breaking News

Breaking news from Liechtenstein – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Liechtenstein Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Liechtenstein mangrupikeun pamaréntahan anu nganggo basa Jérman, panjang 25km antara Austria sareng Swiss. Éta dipikaterang ku istana abad pertengahan, bentang alam alpine sareng kampung-kampung anu dihubungkeun ku jaringan jalur. Ibukota, Vaduz, pusat budaya sareng kauangan, mangrupikeun tempat Kunstmuseum Liechtenstein, kalayan galeri seni modéren sareng kontémporér. Postmuseum mérangkeun parangko Liechtenstein.