24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Macau Breaking News

Megatkeun berita ti Makau - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Macau Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Makau mangrupikeun daérah otonom di basisir kidul Cina, peuntas Delta Walungan Mutiara ti Hong Kong. Wewengkon Portugis dugi ka taun 1999, éta ngagambarkeun campuran pangaruh budaya. Kasino raksasa sareng mall na di Cotai Strip, anu ngagabung sareng pulau-pulau Taipa sareng Coloane, nampi julukan éta, "Las Vegas Asia." Salah sahiji landmark na anu langkung ngajentul nyaéta Menara Macau jangkung, sareng pemandangan kota