24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Malawi Breaking News

Breaking news from Malawi – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Malawi Wisata & Pariwisata Berita pikeun nu datang. Malawi, nagara anu henteu dikendalan di belah kidul Afrika, didefinisikeun ku topografi dataran luhurna dibagi ku Great Rift Valley sareng Danau Malawi anu gedé pisan. Tungtung kidul danau ragrag dina Taman Nasional Lake Malawi - nyumponan satwa anu rupa-rupa tina lauk warna-warni dugi ka babon - sareng perairan anu bérés populér pikeun teuleum sareng kapal. Semenanjung Cape Maclear dipikaterang ku resort pantai na.