24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Malaysia Breaking News

Megatkeun berita ti Malaysia - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita Perjalanan & Pariwisata Malaysia pikeun nu datang. Malaysia mangrupikeun nagara Asia Tenggara anu nempatan bagian-bagian samenanjung Malaya sareng Pulo Kalimantan. Éta dipikaterang ku basisir, leuweung hujan sareng campuran pangaruh budaya Melayu, Cina, India sareng Éropa. Ibu kota, Kuala Lumpur, mangrupikeun tempat wangunan kolonial, kabupaten balanja anu sibuk sapertos Bukit Bintang sareng gedung pencakar langit sapertos ikon Menara Kembar Petronas jangkung 451 m.