24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Mali Breaking News

Megatkeun berita ti Mali - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Mali pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Mali, sacara resmi Républik Mali, mangrupikeun nagara anu teu kaci di darat di Afrika Kulon. Mali mangrupikeun nagara panggedéna dalapan di Afrika, kalayan lega kalayan langkung ti 1,240,000 kilométer pasagi. Populasi Mali nyaéta 19.1 juta. 67% pendudukna diperkirakeun aya dina yuswa 25 taun di 2017. Ibukotana nyaéta Bamako.