24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Micronesia Breaking News

Megatkeun berita ti Mikronesia - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita Wisata & Pariwisata Mikronesia pikeun nu datang. Nagara Federasi Mikronesia mangrupakeun nagara anu sumebar di sagara Pasifik kulon anu diwangun ku langkung ti 600 pulau. Mikronesia diwangun ku 4 nagara bagian pulo: Pohnpei, Kosrae, Chuuk sareng Yap. Nagara ieu dipikaterang ku pantai anu dipayangan ku palem, beuleum anu dieusian ku reruntuhan sareng reruntuhan kuno, kalebet Nan Madol, candi basalt anu tilelep sareng kolong kuburan anu ngalegaan ti laguna di Pohnpei.