24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Moldova Breaking News

Breaking news from Moldova – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Travel Travel & Pariwisata News Moldova pikeun nu datang. Moldova, nagara Éropa Wétan sareng tilas républik Soviét, ngagaduhan rupa-rupa rupa bumi kalebet leuweung, bukit taringgul sareng kebon anggur. Daérah anggur na kaasup Nistreana, dipikaterang ku warna beureum, sareng Codru, tempat sababaraha gudang di bumi pangageungna. Ibukota Chișinău ngagaduhan arsitéktur ala Soviét sareng Museum Sejarah Sejarah Nasional, paméran seni sareng kumpulan étnografi anu ngagambarkeun hubungan budaya sareng tatangga Romania.