24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Mongolia Breaking News

Megatkeun berita ti Mongolia - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Mongolia Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Mongolia, hiji nagara anu diwatesan ku Cina sareng Rusia, dipikaterang ku jembarana, jembaran tangguh sareng budaya nomaden. Ibukota na, Ulaanbaatar, pusatna di sakuriling Chinggis Khaan (Genghis Khan) Alun-alun, ditunjuk pikeun pendiri kasohor ti Kakaisaran Mongol abad ka-13 sareng ka-14. Ogé di Ulaanbaatar aya Museum Nasional Mongolia, nunjukkeun artefak bersejarah sareng etnografi, sareng Monastery Gandantegchinlen 1830 anu disimpen deui.