24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Nauru Breaking News

Megatkeun berita ti Nauru - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & wisata Nauru pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Nauru mangrupikeun nagara pulau alit di Mikronesia, belah wétan-kalér Australia. Éta nampilkeun terumbu karang sareng pantai keusik bodas dibatesan ku korma, kalebet Anibare Bay di basisir wétan. Di darat, pepelakan tropis ngurilingan Buada Laguna. Pinggelna taringgul Komando Ridge, titik paling luhur di Pulo Jawa, ngagaduhan pos Jepang anu berkarat tina WWII. Danau cai tawar bawah tanah Moqua Sumur aya di tengah guha Moqua.