24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Nepal Breaking News

Megatkeun berita ti Nepal - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Nepal pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Nepal mangrupikeun bangsa antara India sareng Tibet anu dikenal kuil na sareng gunung Himalaya, anu kalebet Mt. Everest. Kathmandu, ibukota, gaduh saparapat lami anu lumayan dieusi kuil Hindu sareng Budha. Di sakuriling Lembah Kathmandu aya Swayambhunath, kuil Budha kalayan monyét cicing; Boudhanath, stupa Budha masif; Candi Hindu sareng tempat pembakaran di Pashupatinath; sareng kota abad pertengahan Bhaktapur.