24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - Netherlands Breaking News

Breaking news from Netherlands – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Perjalanan Walanda sareng Holland berita perjalanan & pariwisata pikeun palancong ahli perjalanan sareng tamu. Anu kedah dipikaterang ku pangunjung ka Holland sareng Belanda. Walanda, nagara di beulah kulon kalér-kulon Éropa, dipikaterang ku lanskap datar kanal, kebon tulip, kincir angin sareng jalur bersepeda. Amsterdam, ibukota, mangrupikeun tempat kanggo Rijksmuseum, Museum Van Gogh sareng bumi tempat diarist Yahudi Anne Frank nyumput nalika Perang Dunia Kadua. Perumahan Canalside sareng sajumlah karya ti seniman kalebet Rembrandt sareng Vermeer tetep tina kota abad ka-17 di "Golden Age".