24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - New Zealand Breaking News

Megatkeun berita ti Selandia Anyar - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Selandia Baru perjalanan & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Selandia Anyar. Selandia Anyar mangrupikeun nagara Pulo berdaulat di Samudra Pasipik kidul-kulon. Nagara ieu ngagaduhan dua daratan utama - Pulo Kalér, sareng Pulo Kidul - sareng sakitar 600 pulau alit. Cai mibanda luas lahan 268,000 kilométer pasagi