24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Katégori - Pakistan Breaking News

Megatkeun berita ti Pakistan - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Pakistan pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Pakistan. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Pakistan. Inpormasi Wisata Islamabad. Pakistan, sacara resmi Républik Islam Pakistan, mangrupikeun nagara di Asia Kidul. Éta mangrupikeun nagara anu nomer lima pendudukna paling padumuk di dunya kalayan penduduk langkung ti 212.7 juta jalma. Di daérah, éta mangrupikeun nagara anu ka-33 pangageungna, bentang 881,913 kilométer pasagi.