24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Berita Ngabobol Panama

Megatkeun berita ti Panama - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata di Panama pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Panama mangrupikeun nagara anu aya di isthmus anu ngahubungkeun Amérika Tengah sareng Amérika Kidul. Terusan Panama, prestasi anu hadé pikeun rékayasa manusa, ngaliwat pusatna, ngahubungkeun sagara Atlantik sareng Pasipik pikeun nyiptakeun jalur pengiriman anu penting. Di ibukota, Kota Panama, gedung pencakar langit modéren, kasino sareng nightclubs benten sareng wangunan kolonial di kabupaten Casco Viejo sareng leuweung hujan Metropolitan Park Alam.