24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Qatar Breaking News

Ngabobol berita ti Qatar - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Qatar pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Qatar mangrupikeun nagara Arab semenanjung anu rupa bumi na mangrupikeun gurun gersang sareng basisir Teluk Persia (Arab) Teluk pantai sareng bukit pasir. Ogé di basisir ibukota, Doha, dipikaterang ku gedong pencakar langit futuristikna sareng arsitéktur ultramodern sanés anu diideuan ku desain Islam kuno, sapertos Museum kapur Seni Islam. Musium anu linggih di promenade waterfront kota Corniche.