24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Warta Rumania Rumania

Megatkeun berita ti Rumania - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan sareng pariwisata Romania pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Rumania mangrupikeun nagara Éropa kidul-wétan anu dipikaterang pikeun daérah leuweung Tranifornia, disada ku Pagunungan Carpathian. Kota abad pertengahan anu dilestarikan kaasup Sighişoara, sareng aya seueur garéja sareng istana anu benteng, khususna Clifftop Bran Castle, anu lami pakait sareng legenda Dracula. Bukares, ibukota nagara, mangrupikeun tempat gedong pamaréntahan Palatul Parlamentului anu gedé pisan, jaman Komunis.