24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Saint Lucia Breaking News

Megatkeun berita ti Saint Lucia - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Perjalanan Saint Lucia & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata di Saint Lusia. Warta paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Saint Lusia. Inpormasi Castries Travel. Saint Lucia mangrupikeun nagara Pulo Karibia Wétan sareng sapasang gunung anu sacara dramatis diruncing, Pitons, di basisir kulon na. Basisirna mangrupikeun pantai vulkanik, situs karang-beuleum, resort mewah sareng kampung-kampung nelayan. Jalan satapak di leuweung hujan pedalaman nyababkeun curug sapertos Toraille jangkung 15m, anu tuang dina gawir kana kebon. Ibu kotana, Castries, mangrupikeun palabuhan pesiar anu populér.