24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Category - South Korea Breaking News

Breaking news from South Korea – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Berita perjalanan & pariwisata Koréa Kidul pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Koréa Kidul. Warta anu paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Koréa Kidul. Inpormasi Wisata Seoul. Koréa Kidul, hiji nagara Asia Wétan di beulah kidul Semenanjung Korea, ngabagi salah sahiji wates anu paling militér sadunya sareng Koréa Kalér. Éta ogé dipikaterang ku padesaan anu héjo sareng pagunungan anu dihijikeun sareng tangkal céri sareng candi Budha anu umurna mangabad-abad, ditambah kampung-kampung nelayan basisirna, pulau-pulau sub-tropis sareng kota-kota berteknologi tinggi sapertos Seoul, ibukota.