24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Sudan Breaking News

Megatkeun berita ti Sudan - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Perjalanan Sudan & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Sudan. Warta paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Sudan. Inpormasi Wisata Khartoum. Sudan, sacara resmi Républik Sudan, mangrupikeun nagara di belah wétan-na Afrika. Diwatesan ku Mesir di beulah kalér, Libya di belah kalér-kalér, Chad di beulah kulon, Républik Afrika Tengah di belah kidul-kulon, Sudan Kidul ka beulah kidul, Étiopia di beulah kidul-wétan, Eritrea belah wétan, sareng Laut Beureum di belah wétan-kalér .