24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Tanzania Breaking News

Megatkeun berita ti Tanzania - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita Tanzania Travel & Pariwisata pikeun para profesional pariwisata, anu datang di Tanzania. Megatkeun berita anu aya hubunganana sareng perjalanan, kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Tanzania. Dar es Salaam sareng Tanzania Travel sareng inpormasi pengunjung. Tanzania mangrupikeun nagara Afrika Wétan anu dikenal ku daérah gurun anu lega. Éta kalebet dataran Taman Nasional Serengeti, mekah safari anu dicicingan ku gim "lima besar" (gajah, singa, macan tutul, kebo, badak), sareng Taman Nasional Kilimanjaro, tempat gunung pangluhurna di Afrika. Lepas pantai perenahna pulau-pulau tropis Zanzibar, kalayan pangaruh Arab, sareng Mafia, kalayan taman laut tempat hiu paus sareng terumbu karang.