24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Tunisia Breaking News

Megatkeun berita ti Tunisia - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Tunisia pikeun wisatawan sareng perjalanan profesional. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Tunisia. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Tunisia. Inpormasi Wisata Tunis. Tunisia mangrupikeun nagara Afrika Kalér anu wawatesan sareng Laut Tengah sareng Gurun Sahara. Di ibukota, Tunis, Museum Bardo gaduh paméran arkéologis ti mozaik Romawi dugi ka seni Islam. Kuartal madinah kota ngawengku Masjid Al-Zaytuna masif sareng souk anu mekar. Di wétan, situs Carthage kuno nampilkeun Antonine Baths sareng reruntuhan anu sanésna, ditambah artefak di Museum Nasional Carthage.