24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Kapuloan Turks sareng Caicos Ngabobol Warta

Ngabobol warta ti Turki sareng Caicos - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Turks sareng Caicos Travel & Pariwisata Warta. Kapuloan Turks sareng Caicos mangrupikeun nusantara 40 pulau karang anu handap di Samudra Atlantik, Téritori Luar Negeri Inggris di belah kiduleun Bahama. Pulo gerbang Providenciales, katelah Provo, mangrupikeun tempatna Grace Bay Beach anu lega, kalayan resort mewah, toko sareng réstoran. Situs scuba-diving kalebet karang panghalang 14-mil di basisir kalér Provo sareng témbok jero cai 2,134m dramatis ti Pulo Grand Turk.