24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)

Kategori - Berita Putus Tuvalu

Megatkeun berita ti Tuvalu - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Tuvalu pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna ngeunaan Tuvalu. Warta paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Tuvalu. Inpormasi Wisata Tuvalu. Tuvalu, di Pasipik Kidul, mangrupikeun nagara pulau anu mandiri dina Pasamakmuran Inggris. Kapuloan 9 na mangrupikeun tempat wisata anu alit, ipis sareng penduduk pulau karang sareng pantai na palem sareng situs WWII. Pareum Funafuti, ibukota, Area Konservasi Funafuti nawiskeun perairan anu tenang pikeun teuleum sareng snorkeling diantara penyu laut sareng lauk tropis, ditambah sababaraha pulau alit anu teu aya anu nyumpingan manuk laut.