24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - USA Breaking News

Ngabobol berita ti USA - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

USA perjalanan & berita pariwisata. Naon anu penting pikeun Pariwisata Amérika, Pamangku kapentingan sareng pejabat. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna ti Amérika Serikat Amérika. Berita lokal sareng nasional mindahkeun industri perjalanan sareng pariwisata di Amérika Serikat Amérika Serikat mangrupikeun nagara bagian 50 anu ngalangkungan wétan Amérika Kalér, kalayan Alaska di belah kulon kalér sareng Hawaii ngalegaan ayana bangsa éta ka Samudera Pasipik. Kota-kota utama Atlantik Basisir nyaéta New York, pusat keuangan sareng budaya global, sareng ibukota Washington, DC. Metropolitan Midwestern Chicago dipikaterang ku arsitéktur anu berpengaruh sareng di basisir kulon, Los Angeles 'Hollywood kasohor ngadamel pilem.