24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo

Kategori - Warta Breaking Vénézuéla

Megatkeun berita ti Vénézuéla - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Perjalanan sareng berita pariwisata Vénézuéla pikeun wisatawan sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Vénézuéla. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Vénézuéla. Inpormasi Wisata Caracas. Vénézuéla mangrupikeun nagara di basisir kalér Amérika Kidul anu ngagaduhan atraksi alam anu beragam. Sapanjang basisir Karibia na aya pulau-pulau resor tropis kalebet Isla de Margarita sareng kapuloan Los Roques. Di belah kulon kalér nyaéta Pagunungan Andes sareng kota kolonial Mérida, basa pikeun nganjang ka Taman Nasional Sierra Nevada. Caracas, ibukota, aya di beulah kalér.