Kolombia ngagabung sareng Spanyol sareng Italia dina ngudag segel "Sanitasi Tempat" kanggo tempat hiburan malam

Kolombia ngagabung sareng Spanyol sareng Italia dina ngudag segel "Sanitasi Tempat" kanggo tempat hiburan malam
Kolombia ngagabung sareng Spanyol sareng Italia dina ngudag segel "Sanitasi Tempat" kanggo tempat hiburan malam

Salami sababaraha minggu ayeuna, séktor kahirupan wengi parantos damel di panggung tukang, ngamangpaatkeun jaman teu aktipitas ieu janten siap-siap nalika pejabat kaséhatan di panjuru dunya ngijinkeun dibuka deui. Kanggo waktos ayeuna, sanaos di kalolobaan nagara teu aya tanggal khusus pikeun dibuka deui, séktor ieu parantos ngamangpaatkeun waktos ieu di nagara-nagara anu sanés pikeun ngembangkeun segel internasional anu bakal ngamungkinkeun para palanggan, nalika tempat dibuka deui, pikeun ngaidentipikasi klub-klub anu nawiskeun panyalindungan sanitasi anu langkung ageung.

nu Asosiasi Nightlife Internasional, parantos janten organisasi internasional munggaran anu ngagaduhan ngembangkeun sareng ngaluncurkeun segel swasta dina istilah sanitasi ku ngaluncurkeun awal April bédana sanitasi khusus pikeun séktor kahirupan wengi. Segel ieu engké ditepikeun sateuacan Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), janten INA anggota anu sami, milari dukungan internasionalna sareng nyungkeun dukungan ti nagara-nagara anggota UNWTO.

Henteu lami saatosna, dina tanggal 17 April, Asosiasi Nightlife Italia (Associazione Italiana di Intrattenimento da ballo e di spettacolo -SILB Fipe) ngumumkeun adhesion na kana segel "Sanitasi Venue", ayeuna ngan ukur segel saniter di dunya khusus pikeun tempat hiburan malam.

Salaku Maurizio Pasca, Présidén Asosiasi Nightlife Italia SILB-FIPE sareng Présidén Asosiasi Nightlife Éropa, nyarios dina waktos éta, "Kuring bungah ngeunaan peluncuran sadunya ngeunaan bédana sektor swasta ieu sareng kuring yakin yén éta bakal mangpaat pisan nalika enggon tiasa dibuka deui sabab éta bakal nyepetkeun laun kapercayaan konsumén urang ”. Sareng ayeuna, nalika Italia nuju siap-siap mayunan kagiatan, pamimpin Italia sareng Éropa nyalira nyarios yén "Dina momen ieu langkung penting urang posisi diri sareng nyiapkeun diri salaku séktor nalika giliran urang muka deui , ngarepkeun yén éta bakal énggal-énggal kumargi pamilik usaha urang moal tiasa tahan deui bari ditutup. Dina aspék ieu, kami yakin yén kuncén yén administrasi lokal ningali yén pangusaha hiburan wengi bet dina panyalindungan anu tegas sareng jelas pikeun kasihatan palanggan sareng padamelna ".

Klub malam Kolombia ogé taat kana segel sanitasi internasional

Kolombia, ngalangkungan Asosiasi Anggota kami, Asobares Kolombia, ogé nembé ngempelkeun segel sanitasi internasional "Tempat Sanitasi". Salaku tambahan, Asobares Kolombia ogé nembé nampilkeun Rencana Ngabuka Laun (GRP) sateuacan Pamaréntah Kolombia anu, diantara seueur tindakan sanésna, kalebet palaksanaan segel sanitasi internasional pikeun tempat hiburan malam. Dina kecap Camilo Ospina Guzmán, Présidén Asobares Kolombia, "Kami parantos nampilkeun protokolna ka Kamentrian Dagang sareng Pariwisata Kolombia, usul éta ngahijikeun ideu anu dirancang ku pangusaha sareng Asosiasi Anggota Asosiasi Nightlife Internasional nunjukkeun yén kami parantos nyandak léngkah salajengna Ogé, kami parantos ngembangkeun RENCANA PEMBUKAAN GRADUAL (GRP) anu ngandung pedoman pikeun kota, daérah kahirupan wengi, sareng toko sareng bisnis, khusus ngusulkeun muka tingkat ku fase, kategori sareng waktos reintegrasi, sadayana diluyukeun sareng protokol dina biosekuritas anu didirikeun ku Kamentrian Kaséhatan Kolombia sareng petunjuk ieu dikaluarkeun ku Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) ”.

Sababaraha klub wengi Spanyol parantos dina prosés ngalaksanakeun segel

Spanyol, sakumaha anu kasebut di luhur, mangrupikeun nagara munggaran di dunya anu ngadukung segel sanitasi internasional pikeun tempat hiburan malam, sareng, dina waktos ayeuna, parantos aya dua tempat ngalaksanakeunana. Khususna, dina hiji sisi, urang ngagaduhan DiscoTropics di Lloret de Mar (Girona) sareng, di sisi anu sanésna, Marina Beach Club Valencia, salah sahiji tempat anu paling maju sareng canggih di Spanyol. Duanana ieu, janten, janten dua tempat munggaran di dunya anu kéngingkeun segel kebersihan internasional ieu, tanpa prasangka yén aya kleub sanés di Spanyol, Italia, Kroasia, sareng Romania anu parantos ngalamar palaksanaannana.

Dina kecap Joaquim Boadas de Quintana, Sekretaris Jénderal Asosiasi Nightlife Internasional "kakuatan utama segel régatip ieu nyaéta internasional, anu bakal ngajantenkeun seueur turis sareng palanggan tempat hiburan wengi di panjuru dunya milari éta salaku acuan kualitas sareng panangtayungan kasihatan klien. Ieu henteu ngan ukur katingali dina panto tempat tapi ogé online kusabab tempat anu kéngingkeun segel ieu bakal didaptarkeun dina halaman wéb Asosiasi Nightlife Internasional sahingga para nasabah tiasa tos milih tempat mana anu ngirimkeun kapercayaan anu paling, dumasar kana éta, bahkan mutuskeun tujuan liburan akhir na ”.

Naon tujuan segel internasional ieu?

Segel sanitasi internasional "Tempat Sanitasi" ditujukeun pikeun ngagambarkeun tujuan ieu:

  • Kaamanan sanitasi: Nyayogikeun protokol sareng barang anu diperyogikeun pikeun mastikeun kaamanan sanitasi pikeun staf sareng klien.
  • Adaptasi: Adaptasi sareng ningkatkeun usaha dina paradigma pasca pandemi énggal anu bakal urang alami.
  • Syarat: Buktikeun yén tempat éta nyumponan sarat sanitasi internasional minimal anu disatujuan ku International Nightlife Association.
  • Jaminan: Jaminan yén pendirianna aman dina istilah sanitasi sareng higienis.
  • Pencegahan: Ngabantosan nyegah panyebaran virus ka staf sareng klien sareng ngajagaan prestise tempat
  • Deteksi: Ngabantosan pikeun nyababkeun panyabab anu mungkin dilakukeun anu ngamungkinkeun anjeun nganut tindakan sanitasi, pencegahan sareng koréksi anu pas.
  • Étika: Nunjukkeun étika sareng kompromi séktor, ngajamin syarat kaamanan sareng kaséhatan sareng palaksanaanna sareng ogé promosi prakték saé diantara pangguna.
  • Kapercayaan: Balikkeun kapercayaan di antara kahirupan wengi anu ngajantenkeun aranjeunna kéngingkeun kapercayaan konsumén ku ngaleungitkeun sagala kasieunan, sabab bakal aya di rohangan anu bersih sareng didisinfeksi kalayan sababaraha ukuran pikeun ngajaga kaséhatan sareng padamelna.

Salaku Jose Luis Benítez, Présidén Asosiasi Nightlife Internasional sareng Spanyol Nightlife sareng ogé wawakil Ibiza's Nightlife Association, disebatkeun dina pernyataan terakhir na, "Sékrési sertifikasi ieu mangrupikeun demonstrasi anu kuat pikeun ngalibetkeun kahirupan wengi lengkep sareng kompromi pikeun ngajaga kasihatan sareng kaamanan pagawé sareng klien kami sareng sumpah pikeun komunitas kahirupan wengi global anu ngahiji salaku hiji pikeun ngatasi ieu kabersihan sareng krisis ékonomi gancang-gancang ”.

Penandatanganan perjanjian sareng perusahaan internasional anu terakreditasi dina sanitasi sareng pembuangan desinfeksi rohangan

Pikeun ngajantenkeun sertifikasi ieu sakumaha akurat sareng éfisién kalayan pangpentingna pikeun ngabersihkeun sareng desinféksi, International Nightlife Association sareng AFL Group parantos nandatanganan perjanjian sareng perusahaan internasional anu terakreditasi Elis Pest Control. Perusahaan multinasional ieu, kalayan ayana di 27 nagara di sakumna dunya sareng otorisasi anu kuduna dilakukeun ku otoritas kaséhatan, tanggung jawab ngalaksanakeun sadaya pungsi disinfeksi sareng meresihan padamelan di tempat hiburan malam anu tunduk kana segel sareng, khususna, tindakan ieu:

1- Peta antisepsis leungeun
2- Peta baktériida
3- Peta karacunan
4-Aksi ngalawan mikrobikteria
5- Peta anti ragi
6- Peta Viricidal

Sakali desinféksi anu leres parantos dilakukeun, sareng sakali éta parantos dikonfirmasi yén fasilitasna ngagaduhan poster anu informatif sareng stafna parantos dilatih, perusahaan Elis Pest nganteurkeun sertifikasi anu nyatakeun yén fasilitas-fasilitas éta parantos ngalaman prosés desinféksi. Sertifikasi ieu ditambihkeun kana bédana anu dikaluarkeun engké ku International Nightlife Association.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov