Category - Egypt

Megatkeun berita ti Mesir - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Mesir Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Mesir, nagara anu ngahubungkeun Afrika kalér-wétan sareng Wétan Tengah, dugi ka jaman firaun. Monumén yuswa Millennia linggih di sapanjang Lembah Walungan Nil anu subur, kalebet Piramida kolosal Giza sareng Great Sphinx ogé Kuil Karnak hieroglyph-dijejeran Luxor sareng Lebak kuburan Raja-raja. Ibukota, Kairo, mangrupikeun tempat tempat terkenal Ottoman sapertos Masjid Muhammad Ali sareng Museum Mesir, mangrupikeun barang-barang kuno.

eTurboNews | TravelIndustry News